Altres programes europeus

 Descarregar pdf

Programa POCTEFA Iniciativa comunitària que finança projectes que fomentin el desenvolupament sostenible territorial i la integració econòmica i social de la zona pirinenca entre Espanya-Andorra-França. És un programa gestionat per la Comunitat de Treball dels Pirineus i està dotat d'un pressupost de 189,34 milions d'euros per al període 2014-2020.

Cercador projectes aprovats POCTEFA anteriors

Programa SUDOE Iniciativa comunitària que té com a objectiu contribuir al creixement i desenvolupament sostenible entre les regions del Sud-oest europeu a través de projectes transnacionals en matèria d'innovació, de competitivitat de PIMES, d'economia baixa en carboni i medi ambient. Per al període de programació 2014-2020 està dotat de 106,81 milions d'euros.
 
Programa MED Aquest programa permet la interacció entre els països de l'àrea mediterrània europea per tal de què a través de la seva col·laboració contribueixin a reduir les diverses disparitats entre les regions de la UE. L'autoritat de gestió és la Regió de Provença-Alps-Costa Blava i per aquest període de programació 2014-2020 es compta amb 224,31 milions d'euros.
 
Programa Europe Aquest programa permet la connexió entre autoritats regionals i locals dels diferents països de la UE per a desenvolupar polítiques regionals que porten a l'eficiència i modernització de l'economia. En aquest període 2014-2020 no hi ha restriccions de participació de països i el pressupost total és 359,32 milions d'euros.
 
Programa de la Conca del Mediterrani ENI CBC MED Iniciativa comunitària que té com a objectiu desenvolupar una àrea de pau, estabilitat i prosperitat entre els països mediterranis pertanynents a la UE i els mediterranis no pertanyents. El programa està dotat amb 224 milions d'euros.
 
LIFE Intrument de la Unió Europea per finançar projectes relacionats amb el medi ambient, la conservació de la natura i el clima.
 
PRIMA-Partnership on Research and Innovation in the Mediterranean Area Iniciativa en recerca i innovació en l'àrea mediterrània que sorgeix per desenvolupar les solucions necessàries per a una gestió més sostenible dels sistemes d'aigua, agricultura i cadena agroalimentària.
 

FONS EUROPEUS A CATALUNYA  Informació sobre oportunitats de finançament europeu de la Generalitat de Catalunya.

   Darrera modificació: