Arxiu i Gestió de Documents

Universitat de Lleida

 

 

 
versión castellana
english version

 Presentació

La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat.

Si voleu més informació  [+]

 Què vols fer?

   Tancament de la primera fase del projecte 40 anys després
dimarts, 17 de juliol de 2018

Un cop passada la barrera del curs acadèmic 2017-2018 posem punt i a part a la primera fase del projecte "Quaranta anys després. El retorn dels estudis de Medicina a Lleida (1977)", que ha suposat la catalogació de bona part dels documents de la Facultat de Medicina i s'ha encarregat de rememorar els inicis de l'actual Facultat a Lleida.

El passat mes de juny va tenir lloc el lliurament i defensa del Treball de Fi de Grau de Jordi Peña i Nerea Zuriguel, integrants del projecte. Tant el projecte escrit liderat pel Jordi com el documental dirigit per la Nerea resten oberts per poder anant introduint millores. (llegeix més)

  De mica en mica s’omple la pica
dimarts, 10 d'octubre de 2017

Continua el projecte que commemora el 40 aniversari de la Facultat de Medicina de Lleida, que ja es troba en la fase de enregistrament. S’han entrevistat algunes de les personalitats que van formar part d’aquesta etapa de la universitat i que han volgut aportat el seu granet de sorra amb les seves anècdotes. (llegeix més)

  Nou gestor documental i pròximes previsions del projecte de Medicina
dimarts, 26 de juliol de 2017

La setmana passada es va dur a terme l'encàrrec de la gestió que s'ha signat per part de la Universitat de Lleida amb el CSUC per a la posada en marxa d'un nou gestor documental consorciat amb les universitats Rovira i Virgili, la Universitat de Vic- central de Catalunya i la Universitat de Lleida.