Arxiu i Gestió de Documents

Universitat de Lleida

 

 

 
versión castellana
english version

 Presentació

La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat.

Si voleu més informació  [+]

 Què vols fer?

  De mica en mica s’omple la pica
dimarts, 10 d'octubre de 2017

Continua el projecte que commemora el 40 aniversari de la Facultat de Medicina de Lleida, que ja es troba en la fase de enregistrament. S’han entrevistat algunes de les personalitats que van formar part d’aquesta etapa de la universitat i que han volgut aportat el seu granet de sorra amb les seves anècdotes. (llegeix més)

  Nou gestor documental i pròximes previsions del projecte de Medicina
dimarts, 26 de juliol de 2017

La setmana passada es va dur a terme l'encàrrec de la gestió que s'ha signat per part de la Universitat de Lleida amb el CSUC per a la posada en marxa d'un nou gestor documental consorciat amb les universitats Rovira i Virgili, la Universitat de Vic- central de Catalunya i la Universitat de Lleida.

  Participem a les XXIII Jornades d'arxius universitaris
dimarts, 27 de juny de 2017

El Servei d'Arxiu i Gestió de Documents de la UdL continua amb la revisió de documents que ajudaran a desenvolupar el projecte que va començar el passat dia 16 de maig. Ja s'han revisat més de 80 caixes classificadores on es troben arxius que constitueixen la història de l'actual Facultat de Medicina.

Al mateix temps que es desenvolupa el projecte va tenir lloc la 23 edició de les Jornades d'Arxius Universitaris celebrada a Galícia. Unes jornades on el tema principal era "L'Arxiu Electrònic a l'Administració Digital" en què els assistents van poder intercanviar experiències pròpies, establir contactes i actualitzar coneixements sobre l'evolució de la gestió del patrimoni documental de les universitats del país.