Exàmens oficials d'anglès

Anglès B1 CertACLES UdL

 

Data de l'examen escrit: 2 de juny de 2017, 15 h

Data de l'examen oral: 2 de juny al matí, segons horari assignat

Informació sobre les proves:

Consulteu: la descripció de l'examen, l'examen de mostra, el solucionari, l'àudio 1 i l'àudio 2

Inscripció: del 8 al 19 de maig de 2017 a la Secretaria de l'Institut de Llengües

Preus:

UdL: 50 €  / Alumni UdL i persones externes a la UdL: 75 €

Lloc de les proves: campus de Cappont

Publicació de resultats: 20 de juny de 2017 en aquesta web  consulteu els resultats

Revisió d'exàmens: 26 de juny de 2017, 9-11 h, aula -1.01 CCCT

Certificats: 

Provisional, a partir de la publicació de resultats, a la Secretaria de l'Institut de Llengües

Definitiu: octubre de 2017 a la Secretaria de l'Institut de Llengües

Anglès B2 CLUC

logo-cluc

El CLUC B2 és el certificat de llengües de les dotze universitats de Catalunya.

Propera convocatòria: 20 d'octubre de 2017

La UdL no participa en aquesta convocatòria. Consulteu aquí les universitats catalanes que ofereixen la convocatòria d'octubre.

Les proves d’expressió i de comprensió escrita i la prova de comprensió oral es fan a totes les universitats el mateix dia i hora: el 20 d’octubre a les 10 h; les proves d’expressió oral, del 16 al 27 d’octubre (consulteu el calendari i l’horari exacte a la universitat on us matriculeu).

Informació sobre les proves (descripció, mostres d'examen, criteris d'avaluació...): consulteu la web de la CIFALC

Inscripció: del 18 al 29 de setembre de 2017

Examen multinivell TOEIC

Test of English for International Communication (TOEIC)

L'Institut de Llengües de la UdL és centre administrador de l’examen TOEIC, un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment, tant en l'àmbit professional com educatiu, gestionat a l'Estat Espanyol a través de Capman, la mateixa empresa que gestiona els exàmens TOEFL.

Convocatòria 10 de novembre de 2017

Listening and Reading: 10-12 h

Speaking and Writing: 12.30-13.50 h

Lloc de les proves: campus de Cappont

Inscripció: del 16 al 24 d'octubre de 2017 a la Secretaria de l'Institut de Llengües

Preus:

-TOEIC 4 skills: preu UdL (estudiants, PAS i PDI) 150 € / preu Associació Antics Alumnes i alumnes Escola d'Idiomes UdL 161,50 € / Preu externs a la UdL 170 €
-TOEIC Listening and Reading: preu UdL (estudiants, PAS i PDI) 100 € / preu Associació Antics Alumnes i alumnes Escola d'Idiomes UdL 115,90 € / Preu externs a la UdL 122 €
-TOEIC Speaking and Writing: preu UdL (estudiants, PAS i PDI) 90 € / preu Associació Antics Alumnes i alumnes Escola d'Idiomes UdL 103,55 € / Preu externs a la UdL 109 €

Places limitades.

Informació de les proves

El TOEIC es tracta d’un únic examen multinivell en què s'obtè una nota i un certificat oficial amb el corresponent nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència (A1, A2, B1, B2 o C1). Es tracta d'un examen en què no s'aprova ni suspèn, sinó que sempre s'obté un resultat. El certificat que s'obtindrà indica el nivell equivalent al MECR i un informe detallat sobre els punts forts i àrees de millora  de l'examinand.

És útil per acreditar els coneixements de tercera llengua al grau, per participar en programes de mobilitat i per accedir a un màster o postgrau. A més, una gran part d’empreses internacionals i de renom el demanen en els seus processos de selecció i promoció interna.

El TOEIC no el pots suspendre mai: es tracta d’un únic examen multinivell en què sempre obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (A1, A2, B1, B2 o C1).

Existetixen tres modalitats d’exàmens, segons quina sigui la seva finalitat: TOEIC 4 SKILLS, TOEIC Listening & Reading, TOEIC Speaking & Writing.

Format de l'examen

-Listening & Reading: 200 preguntes, en format llapis i paper, d'una durada màxima de 120 minuts. Els resultats d'aquesta part de la prova s'obtenen a la pàgina de Capman al cap de 4 dies laborables des de la realització de la prova.

-Speaking & Writing: 19 preguntes, a través d'un ordinador, d'una durada de 80 minuts. Les respostes són avaluades per professors certificats per ETS (Educational Testing Services). Els resultats d'aquesta part de la prova s'obtenen al cap de 15 dies laborables des de la realització de la prova.

Més informació sobre l'examen TOEIC:

 

 

Examen multinivell TOEFL

L'examen TOEFL IBT es realitza per Internet i és una prova important per estudianr en un país de parla anglesa. TOEFL IBT mesura la capacitat d'utilitzar i entendre l'anglès en l'àmbit universitari.

És útil per acreditar els coneixements de tercera llengua al grau, per participar en programes de mobilitat, per accedir a un màster o postgrau, per sol·licitar visats d'estudis o de feina, etc.

Amb el certificat TOEFL no s'aprova ni es suspèn, sinó que s'obté una puntuació i un informe detallat sobre les capacitats lingüístiques dels examinands.

Més informació: web TOEFL

   Darrera modificació: