10 de març de 2008

Descarregar pdf

L'ETSEA assessora els agrònoms guineans


Carlos Nse (rector de la UNGE), Antonio Pérez-Portabella (president de l'ICA) i Antonio Ramos (sotsdirector d'ETSEA)
Carlos Nse (rector de la UNGE), Antonio Pérez-Portabella
(president de l'ICA) i Antonio Ramos (sotsdirector d'ETSEA)
L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida assessorarà l'Escola Universitària d'Estudis Agropecuaris i Forestals de la Universitat Nacional de Guinea Equatorial (UNGE) en l'elaboració dels nous plans d'estudi de la titulació d'enginyeria agroalimentària. Aquest és un dels acords subscrits entre el rector de la universitat guineana, Carlos Nse Nsuga, i el sotsdirector d'ETSEA, Antoni Ramos, recentment a Malabo i que han estat promoguts per l'Institut Catalunya-Àfrica (ICA).

A més, l'ETSEA assessorà la Universitat Nacional de Guinea Equatorial en la posada en marxa d'un laboratori oficial d'anàlisi d'aliments. Els experts de la UdL supervisaran aquest projecte al mateix temps que seran els responsables de la formació del personal que després treballarà en el laboratori. Es preveu elaborar un programa de formació específic per als tècnics guineans que inclourà l'intercanvi de professionals entre ambdós universitats.

El passat 31 d'octubre de 2007, la Universitat de Lleida i la Universitat de Guinea Equatorial van signar un conveni marc per poder encetar la col·laboració entre ambdós institucions, ja fos en formació, recerca, mobilitat o cooperació internacional. Aquests acords amb l'ETSEA són les primeres accions que es posen en marxa amb la universitat equatoguineana.


MÉS INFORMACIÓ




print enrera pujar