20 de setembre de 2010

Descarregar pdf

La qualitat dels productes ecològics mediterranis, a debat a la UdL
audio
Congrés Qualitat i Seguretat Alimentària. Universitat de Lleida
 
Experts de Croàcia, Grècia, Egipte, Israel, Palestina, Itàlia i Tunísia, entre altres països, participaran en un taller específic sobre la qualitat nutritiva, la seguretat i el menor impacte ambiental dels conreus ecològics a la Mediterrània. Serà en el marc del IX Congrés de la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica: Qualitat i seguretat alimentària, que es desenvoluparà a la Universitat de Lleida entre els dies 6 i 9 d'octubre. El taller, organitzat en col·laboració amb el Grup Agribiomediterrani de la Federació Internacional de Moviments d'Agricultura Ecològica, també comptarà amb especialistes de països del nord d'Europa com el Regne Unit i Suècia, així com d'Amèrica Llatina.

El IX Congrés de la SEAE aplegarà a Lleida uns 400 participants, entre investigadors, tècnics, professionals del sector i estudiants. En el mateix context se celebrarà la cinquena Trobada Iberoamericana d'Agroecologia. Els objectius són intercanviar coneixements, debatre les conseqüències de les últimes troballes de la investigació, l'aplicació de les innovacions tecnològiques als operadors ecològics i plantejar polítiques a favor d'aquest tipus d'activitats agràries.