Medalla d'or per a la UdL en els Campionats Universitaris

Descarregar pdf
FutbolPlatjaUdL2015
L'equip lleidatà, amb el trofeu Foto: Gaudium Sports Barcelona

L'equip de futbol platja de la UdL s'ha proclamat campió de Catalunya Universitari, en la fase final disputada a Badalona en el marc dels Jocs Universitaris de Platja 2015. El conjunt que entrena David Cámara revalida així el títol que ja va conquerir l'any passat, després d'imposar-se a la Universitat de Girona per 2 gols a 1. El bronze ha estat per a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La web dels Campionats de Catalunya Universitaris subratlla "la victòria dels jugadors de futbol platja de la Universitat de Lleida, ja que van fer futbol espectacle… i, que sapiguem, a Lleida no hi ha platja!".

En la mateixa jornada, l'equip d'handbol platja femení de la UdL ha aconseguit la medalla de bronze. L'or ha estat per a la UAB i l'argent, per a la Universitat Pompeu Fabra. Els altres dos conjunts de la Universitat de Lleida que hi participaven, l'handbol platja masculí i el voleibol platja masculí, s'han hagut de conformar amb el quart lloc de la classificació.