Medalles per a Guillem Segura i Gerard Zamora

Descarregar pdf
medallaaiguesobertesUdL2017
Els atletes de la UdL al podi masculí Foto: Esports UdL

L'atleta de la Universitat de Lleida (UdL) Guillem Segura s'ha proclamat campió de Catalunya universitari de natació en aigües obertes 2017 a la prova celebrada aquest diumenge a Cambrils. Segura ha guanyat la medalla d'or en categoria masculina amb un crono de 00:24:03. L'altre representant de la UdL, Gerard Zamora, s'ha hagut de conformar amb la de bronze per una sola centèsima, amb un registre de 00:24:49. L'argent ha estat per a José Javier Montón, de la Rovira i Virgili, amb un temps de 00:24:48.

Només 14 nadadors, tres dones i onze homes, van aconseguir acabar la prova, un recorregut de 2.000 metres inclòs a la IV Milla Marina de Cambrils. El millor crono el va marcar una noia: Maria José Mojica, de l'Escola Ramon Llull, amb un temps de 00:22:37.

Aquestes medalles se sumen a les 49 que han recollit els atletes de la UdL als Campionats Universitaris de Catalunya i Espanya 2017. Això fa que el balanç per a la Universitat de Lleida sigui de 51 metalls: 11 d'or, 22 d'argent i 18 de bronze.