Les atletes de la UdL aconsegueixen dos bronzes a l'estatal de cross

Ares Llobera revalida el seu títol de campiona universitària de Catalunya en tennis

Descarregar pdf
medalles cross
Zabaleta, al mig, amb les altres medallistes de la UdL Foto: Esports UdL
L'estudiant de la Universitat de Lleida (UdL) Jone Zabaleta ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d'Espanya Universitari de Cross. L'alumna de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia va ser tercera, amb un crono de 20:43 en la prova de 6 quilòmetres, per darrere de Nuria Lugueros i Clara Viñarás, totes dos de la Universitat Catòlica San Antonio de Múrcia (UCAM). Per equips, les noies de la UdL - Zabaleta, Sara Alonso i Veronica Escartín- també han quedat en tercera posició, per darrere de la UCAM i la Universitat de Valladolid.

En tennis, Ares Llobera ha revalidat el seu títol de campiona universitària de Catalunya. La tennista de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL es va imposar a la final, disputada al Centre Municipal de Tennis de la Vall d'Hebron, a Sònia Poveda de la Universitat Rovira i Virgili en dos sets, per  6-4 i 6-3.