Descarregar pdf

Quadern de Cooperació Internacional de la UdL: Al voltant del comerç just


Quadern de Cooperació Internacional de la UdL. Al voltant del Comerç justLo CaCau i Intermon Oxfam presentaran el Quadern de Cooperació Internacional de la UdL titulat Al voltant del comerç just, dins els actes de la Festa del Comerç Just que tindrà lloc el dissabte 3 de juny, de 17.00 a 20.30 hores a la Plaça Sant Francesc de Lleida.

El Comerç Just és una forma alternativa de comerç que busca aconseguir unes relacions comercials més equitatives entre els paisos rics del nord i els paisos pobres del sud del planeta, tenint en compte valors ètics i mediambientals, enfront dels criteris exclusivament econòmics del comerç tradicional.

Al Voltant de... és una nova col·lecció de quaderns monogràfics i divulgatius que aborden des d'una perspectiva rigorosa i objectiva qüestions rellevants de la conjuntura internacional i local.

Aquests quaderns intenten proporcionar una visió breu i entenedora de tots els temes tractats, des del compromís del Centre de Cooperació Internacional de la UdL per contribuir a augmentar la justícia social a través de les eines que tenim al nostre abast: la informació i la sensibilització.



Dissabte 3 de juny de 2006

19.00h Plaça de Sant Francesc (Lleida)

Presentació del Quadern de Cooperació Internacional de la UdL titulat Al voltant del comerç just, dins els actes de la Festa del Comerç Just.

Dijous 9 de novembre de 2006
19.00h Sala de Juntes del 2n. pis (Edifici del Rectorat)

Xerrada de sensibilització i difusió del Quadern de Cooperació Internacional de la UdL titulat Al voltant del comerç just, , a càrrec d’Edmundo Varela (president de l’Associació Agroartesanal de Caficultores del río Intag Colòmbia-Equador).

Quadern: Al voltant del comerç just


   Darrera modificació: