Descarregar pdf

Exposició DOS MONS / DUES REALITATS

Biblioteca del Campus de Cappont
Del 5 de novembre de 2007 al 15 de gener de 2008

Exposició Dos mons, dues realitats. Universitat de Lleida
Llibres artesanals d'Ediciones Vigía (Matanzas, Cuba)
La Biblioteca de Cappont ha organitzat l'exposició "DOS MONS/DUES REALITATS", en el marc de les activitats de difusió que du a terme per tal de fer difusió del seu fons bibliogràfic.

Es tracta d'una exposició de contes infantils basada en la comparació. D'una banda, la senzillesa en la confecció de forma artesanal dels llibres que edita Ediciones Vigía a la localitat de Matanzas (Cuba), i per l'altra, la magnificència i el luxe que s'exhibeix en els contes infantils dels països desenvolupats, que empren els recursos més avançats de la il.lustració digital i del disseny gràfic.

Les publicacions de Ediciones Vigía ens mostren la senzillesa en la confecció de forma artesanal, aprofitant, segons el contingut del text, i amb una il.limitada imaginació artística, tota mena de materials com poden ser: papers d'estrassa, d'embalatge, retalls de deixalles industrials, robes, fulles, escorces d'arbres i, fins i tot, llavors i fibres naturals.

En contraposició, podem trobar una petita mostra de contes infantils amb les noves tècniques de tractament de la imatge, que permeten crear dibuixos, modificar imatges, fer i refer per a millorar-les, transformar-les i, fins i tot, animar-les.

L´exposició podrà visitar-se del 5 de novembre de 2007 al 15 de gener de 2008, a la primera i segona planta de la Biblioteca de Cappont.

MÉS INFORMACIÓ


Biblioteca del Campus de Cappont
  • C/ Jaume II, 67
    25001 LLEIDA
  • ccultures@sbd.udl.cat
  • 973 00 35 11
  • 973 00 35 12
  • Horari de Contacte:
    9:00 a 22:00







 

   Darrera modificació: