Descarregar pdf

Exposició bibliogràfica
L'Estudi General de Lleida i la Universitat de Lleida


Edifici del Rectorat BIBLIOTECA DE CAPPONT
Del 23 d'abril al 30 d'agost


La Biblioteca de Cappont ha organitzat una exposició bibliogràfica que recull una selecció d'estudis bibliogràfics sobre l'Estudi General de Lleida i la Universitat de Lleida.

El recorregut de les publicacions és cronològic, es comença amb les diverses publicacions que estudien l’època medieval i moderna de l’Estudi General de Lleida, continua amb la creació de l’a ctual Universitat de Lleida i finalitza amb les publicacions que estudien els treballs de restauració i creació dels nous espais adequats a l’època actual. També inclou bibliografia de la col·lecció del fons del patrimoni artístic de la Universitat de Lleida. També hi trobareu bibliografia de la col·lecció del fons del patrimoni artístic de la Universitat de Lleida.

L'exposició està formada per fons de Reserva i de la col·lecció d'Història de les Universitats de la Biblioteca de Cappont i per fons de Reserva i General de la Biblioteca de Lletres.

Podeu visitar aquesta exposició a la primera i segona planta de la Biblioteca de Cappont, de 9 a 21h, des del 31 d'abril fins al 30 d'agost.



print enrera pujar

   Darrera modificació: