Descarregar pdf

EXPOSICIÓ: CONCURS DE CARTELLS DE LA UNIVERSITAT D'ESTIU 2009
Vestíbul del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de Cappont

Del 19 de Febrer al 6 de Març de 2009



[+] AMPLIAR IMATGE. Guanyador del Concurs de Cartells de la Universitat d'Estiu 2009 de la UdL Un jove gallec ha estat el guanyador del dotzè concurs de cartells de la Universitat d'Estiu de la UdL. Pablo Álvarez Rosendo, nascut a Vigo l'any 1984, s'ha imposat entre gairebé un centenar de propostes d'arreu de l'Estat espanyol amb un projecte titulat Zurbarán que combina les idees d'oci i aprenentage. La imatge mostra tres joves en una piscina, llegint i utilitzant un ordinador portàtil. "L'estudi no està renyit amb el descans. Durant l'estiu podem passar-ho bé aprofitant el temps i ampliant els nostres coneixements", ha explicat el jove dissenyador, il·lustrador i animador.

El cartell guanyador l'ha decidit aquest dijous un jurat format per Xavier Goñi (responsable del Servei de Reproducció d'Imatge de la Universitat de Lleida), Eugènia Besora (responsable de les Iniciatives Plàstiques de la UdL) i Marta Pallarés (directora de l'Escola de Belles Arts de Lleida).

El concurs ha registrat enguany rècord de participants, amb un total de 96 propostes arribades des de Catalunya, Galícia, l'Aragó, el País Valencià, Euskadi, Navarra, La Rioja, Madrid, Castellà Lleó i Andalusia. La xifra duplica la del 2008 i és la més alta que s'ha registrat en els 12 anys de concurs. Tots els cartells s'exposen al vestíbul del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont, fins el proper 6 de març.


Lemes de les obres finalistes:

* A l'estiu no pengis els llibres
* Agua
* Buenos momentos
* Con Lorenzo también se estudia
* Estudi d'estiu
* Groucho
* La aventura del saber
* No et rovellis


[+] AMPLIAR IAMTGE. Finalistes del Concurs de Cartells de la Universitat d'Estiu

MÉS INFORMACIÓ


Web de la Universitat d'Estiu de la UdL
   Darrera modificació: