Seminari Accesibilidad Web en 2021. De la teoría a la práctica

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
En remot
Web:
Webinar on-line: "Accesibilidad Web en 2021. De la teoría a la práctica"
Inici:
 | 

Inici del seminari Accesibilidad Web en 2021. De la teoría a la práctica, a càrrec d'Afra Pascual (professora de l'Escola Politècnica Superior de la UdL).

Ser una organització més accessible i inclusiva serà el principal repte de 2021. Amb la creixent demanda de serveis digitals, el ràpid avanç de la digitalització a Espanya i les noves lleis, avui ja no parlem de l'accessibilitat com una tendència, sinó més aviat de responsabilitat col·lectiva.

En aquest nou Taller Digital Afra Pascual, investigadora i consultora d'accessibilitat, aportarà consells i recomanacions pràctiques que hem de tenir sempre en compte. Des de la seva experiència com a professora associada de l'Escola politècnica Superior de la  Universitat de Lleida i consultora especialitzada, ens mostrarà com fer front a aquests errors des d'una perspectiva totalment pràctica.

Així mateix, Ignacio Manrubia, expert en accessibilitat de Siteimprove, parlarà dels reptes de la gestió web a 2021 i com anticipar-nos a ells.

Acompanya'ns per aprendre:

  • Com prioritzar els errors que més afecten l'accessibilitat web
  • Exemples pràctics d'errors comuns d'accessibilitat
  • Com reparar els errors d'accessibilitat de forma adequada (atributs aria-label, text alternatiu en imatges i gràfics, titulat d'elements, etc.)

Per alternatives de registre o qualsevol altre ajut, contacta a webinar@siteimprove.es

Més informació i inscripcions: Inscripción al seminario web - Zoom