Convocatòria d’ajuts per a estades de docència i formació de personal de la UdL en institucions d’educació superior estrangeres.

 Descarregar pdf

Aquesta convocatòria es resoldrà en dos fases:
  • la primera estarà oberta fins al dia 30 de juny de 2018 i correspon a les activitats de mobilitat previstes entre els mesos de setembre 2018 a gener 2019.
  • la segona estarà oberta des del 15 de setembre fins al 30 de novembre de 2018 i correspon a les activitats que s'han de fer entre els mesos de febrer a agost de 2019.
La sol.licitud ha de presentar-se online, acompanyat de la documentació següent:
  • carta d'invitació de la institució estrangera
  • programa de treball acordat amb el centre de destinació (annex II)
Una vegada finalitzada l'activitat de mobilitat, el beneficiari de l'ajut haurà de lliurar a l'Oficina de Relacions Internacionals la documentació següent:
  • certificat d'estada (annex III)
  • memòria que descrigui les activitats dutes a terme durant l'estada i l'aplicació o projecció d'auqestes activitats a la tasca de la UdL

DOCUMENTS:


Per emplenar les dades dels formularis, és imprescindible que disposeu com a mínim de l'Adobe Reader 8.
Podeu descarregar aquest programari gratuïtament a l'adreça: http://www.adobe.com/es/products/acrobat/readstep2.html

Annex I - Sol·licitud:

  • Per accedir a la sol·licitud online, cliqueu en aquest enllaç.
  • Registre: Per a poder fer la sol·licitud us heu de registrar amb un nom d'usuari i contrasenya (part dreta de la pantalla). UTILITZEU L'ADREÇA DE CORREU INSTITUCIONAL. Recordeu aquestes dades perquè us permetran accedir a la vostra sol·licitud i fer-ne les modificacions. La sol·licitud es pot modificar tants cops com calgui, sempre i quan no s'hagi enviat. Un cop enviada, ja no es pot modificar, és definitiva.
  • Autenticació: Un cop us heu registrat, el correu electrònic i el password utilitzat en el registre, és el que us permet accedir a la sol·licitud (part esquerra de la pantalla). Per poder completar la sol·licitud correctament, seguiu les instruccions detallades.

Annex II - Programa de treball:


(Aquest document i la invitació s'han de carregar a la sol·licitud, sense aquests documents, no es pot completar i enviar la sol·licitud. Només cal en un idioma i s'accepten signatures escanejades).


Annex III - Certificat d'estada:

 

   Darrera modificació: