UdL APP

Fes el click!

Vídeo: UdL Live Laugh Love Universitat de Lleida

Per què UdL APP?

La Universitat de Lleida (UdL) fa un nou pas per facilitar-te l’accés immediat a la nostra actualitat. Et presentem la UdL APP, una aplicació mòbil 100% UdL, disponible tant per a dispositius Android com per a iOS (iPhone), creada i pensada per a tothom que vulgui estar al dia de les novetats de la nostra Universitat.

Descarrega-te-la! Fes el “clic”!

Rep al moment les notificacions del teu professorat directament al teu mòbil o tauleta.

Consulta amb un clic l'agenda institucional de la Universitat de Lleida.

Informa't de les activitats culturals, docents, esportives, convocatòries, concursos... Comparteix-ho a xarxes socials o envia-ho per mail.

Necessites conéixer la ubicació, sol·licitar informació o contactar amb algun servei de la Universitat? A l'app trobaràs els serveis més rellevants per a l'estudiantat.

L'app de la UdL anirà creixent en properes actualitzacions amb millores, incorporant noves funcions i utilitats.

Podeu ajudar-nos a millorar l'app fent-nos arribar els vostres comentaris, consultes i suggeriments, mitjançant el correu electrònic de suport.

Ets personal docent?
Gestiona els teus avisos!

  1. Entra al Campus Virtual.
    Accedeix a l'assignatura des de la qual vulguis enviar l’avís.
  2. Al menú de l’esquerra hi trobaràs l’opció d'ANUNCIS.
  3. Escriu allò que vulguis comunicar al teu alumnat, marcant l'opció "Envia una notificació via UdL APP" i publica-ho.
    L'avís arribarà directament al mòbil del teu alumnat.

I properament...

La UdL APP anirà creixent en properes actualitzacions amb noves millores, incorporant noves funcions i utilitats per a l'estudiantat i la comunitat universitària.

Suggeriments

Per això, necessitem de la vostra participació. Podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i suggeriments a través del correu: udlapp@udl.cat.

Suport tècnic

Teniu algun dubte tècnic, heu detectat qualsevol mal funcionament de l'aplicació o alguna errada en la informació? Adreceu-vos al correu electrònic: usuaris-cvirtual@llistes.udl.cat.Descarregar des de l'Apple Store Descarregar des de Google Play