Descarregar pdf

IV CONCURS INTERNACIONAL D'HUMOR GRÀFIC I SALUT
Els transtorns de la conducta alimentària

Facultat de Medicina de la UdL | Humoràlia

 


HUMORÀLIA
La Facultat de Medicina de la UdL i Humoràlia convoquen una nova edició del Concurs d'Humor Gràfic i Salut, que enguany està dedicat als transtorns de la conducta alimentària. Fins al 30 de març es poden enviar a:

un màxim de 3 vinyetes per autor, realitzades amb qualsevol tècnica pictòrica, ja siguin en llengua catalana, castellana o anglesa. El concurs està obert a dibuixants professionals o amateurs que presentin dibuixos que no hagin estat premiats en altres certàmens.

El jurat, que estarà integrat per professionals de l'humor gràfic i la salut, donarà a conèixer el veredicte durant la setmana del 24 d'abril. S'atorgarà un premi de 1.000 euros a l'obra guanyadora, i un de 500 euros al segon classificat. Mentre que el primer premi està patrocinat per l'Hospital de Montserrat, el segon, ho és per ADESLAS.

Les primeres 50 obres seleccionades protagonitzaran una exposició, durant la segona quinzena del mes de maig, a la Facultat de Medicina. A més a més, s'editarà un catàleg on es recolliran totes aquestes vinyetes.

MÉS INFORMACIÓ


BASES IV Concurs Humor i Salut (català)
BASES IV Concurs Humor i Salut (castellano)
BASES IV Concurs Humor i Salut (english)

www.humorisalutlleida.cat
   Darrera modificació: