Centres Adscrits

Escola Universitària de Relacions Laborals

L’Escola Universitària de Relacions Laborals de Lleida és un centre universitari privat adscrit a la UdL. Va constituir-se el 1990 com a fundació privada, sense ànim de lucre, per donar continuïtat acadèmica a l’antic Seminari d’Estudis Socials fundat el 1966.

Actualment el centre acull els estudis de Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans i el Màster Universitari en Direcció i Gestió Laboral. L’estudiantat rep una formació especialitzada i interdisciplinària i fa pràctiques externes en empreses o institucions per tal d’afavorir la seua inserció laboral. També existeixen programes de mobilitat nacional i internacional.

Escola Universitària de Relacions Laborals
C. Vallcalent, 65
25006 Lleida
capadministracio@eurl.es
+34 973 248 993
+34 676 571 734

Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya - INEFC Lleida

Situat a cinc quilòmetres del centre urbà, a prop de l'eix de la carretera N-II en direcció a Saragossa, trobem el Campus de la Caparrella, que acull l'Institut Nacional d'Educació Fisica de Catalunya a Lleida, l'INEFC, centre adscrit a la UdL des de 1995. És un espai d’una extensió de més de 40.000m2, el qual disposa d’aparcament, camps esportius exteriors de gespa natural i artificial, pavelló poliesportiu, piscines cobertes climatitzades, zones d’atletisme, rocòdrom cobert, gimnàs, laboratoris de recerca i aules. També disposa de serveis de biblioteca, audiovisuals, informàtica, cafeteria i d’un Club Esportiu per donar atenció a la formació i recerca en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; ja siguin graus, doble graus, màsters, doctorat o formació continua.

El centre ofereix als seus estudiants la possibilitat d’acollir-se a programes de mobilitat i realitzar pràctiques externes.

Partida de la Caparrella, s/n
25192 Lleida
inefclleida@inefc.es
+34 973 272 022
 

INEFC Pirineus
Edifici de Les Monges (Centre Cultural Les Monges)
Plaça de les Monges, 2, 2ª planta
25700 La Seu d'Urgell, Lleida
Telèfon: 673 676 465

Escola Universitària de Turisme Ostelea

És un centre universitari privat de nivell internacional i adscrit a la UdL. Està especialitzat en la formació de líders, directius i tècnics especialitzats en la indústria de l’Hospitality i del Turisme amb passió pel servei i una visió multicultural.

El seu objectiu és contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de forma sostenible de la indústria, a través de la formació de directius, profes­sionals i tècnics del sector.

Compromesos amb la innovació com a aplicació de nous coneixements al mercat, s’impulsa el vincle entre empreses i institucions del sector turístic i la indústria de l’hospitality per nodrir al mercat de noves solucions. El centre ha signat acords amb un centenar de compa­nyies internacionals que operen i lideren la indústria.

Escola Universitària de Turisme Ostelea
C. Aragó, 28 i 55
08015 Barcelona
+34 93 400 50 24
 

Centre d'Educació Superior Next

La Universitat de Lleida incorpora com a centre adscrit a Madrid una filial de l'escola de negocis Next International Business School. El Centre d'Educació Superior (CES) Next inaugura la seua oferta impartint un Màster Universitari en Comunicació Política Avançada en modalitat semipresencial.

Calle de Almagro, 42
28010 Madrid
+34 91 710 20 59
 

   Darrera modificació: