VII Convocatòria per a PDI i PAS avaluador dels Premis de la UdL a treballs de recerca d'estudiants de Batxillerat. Curs 2022-2023

 Descarregar pdf

Convocatòria

La Universitat de Lleida, en el marc de la seva política de captació de talent entre l’estudiantat de secundària i amb l’objectiu de fomentar la vocació per la recerca i l’aproximació als estudis superiors, ha convocat la XVIII edició dels Premis als Treballs de Recerca realitzats per estudiants de Batxillerat i de Cicles formatius de grau superior per al curs 2020-2021. El Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat de la Universitat de Lleida és l’òrgan encarregat de la seva organització amb el suport de la Unitat d’Informació i Orientació Universitària, i amb el patrocini del Consell Social de la UdL.

Per tal d’incentivar i regular la participació del personal docent i investigador (PDI) universitari en la convocatòria de Premis a Treballs de Recerca, es fa la present convocatòria per tal de formar part del conjunt de PDI que avaluarà, en sistema de doble correcció, els treballs dels diferents àmbits de coneixement que l’estudiantat hagi presentat a la Convocatòria dels Premis a Treballs de Recerca de la UdL.

El PDI i PAS de la UdL interessat pot realitzar la sol·licitud emplenant aquest FORMULARI. El termini finalitza el 8 de març de 2023. Aquest termini serà ampliat fins que tots els treballs presentats tinguin avaluador assignat.

Us animem a col·laborar en aquesta acció de captació de talent dels nostres futurs estudiants.

 

   Darrera modificació: