Curs Iniciació al Voluntariat

Cartell_Febrer_24_Curs d'iniciació al voluntariat

L'activitat formativa consisteix en un curs d'iniciació al voluntariat que s'imparteix des de la Federació Catalana del Voluntariat Social. Són 12 hores de curs i està reconegut per la Direcció general d'acció cívica de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de formació de l'associacionisme i el voluntariat a Catalunya.

El CURS DE FORMACIÓ D'INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT vol oferir eines bàsiques a les persones assistens per participar de forma activa i responsable en accions solidàries encarades a la transformació social per a promoure una societat justa, igualitària, cohesionada, inclusiva, sostenible, pacífica i, per tant, més humana i feliç.

El curs s'oferta dos cops a l'any:

- Edició octubre: 17, 18 i 19 d'octubre de 2023, de 9.30 a 13.30h, a la Sala de juntes, 3a planta, Edifici de Rectorat. (tancat)

- Edició febrer: 12, 14 i 15 de febrer de 2024, de 15h a 19h, Sala de videoconferències (edifici biblioteca), Campus de Cappont.

Si estàs interessat pots apuntar-te directament, clicant a Inscripcions.

Únicament per l'estudiantat del Campus d'Igualada interessat: pot realitzar el curs online, previ contacte (cooperacio@udl.cat) amb nosaltres per seguir les instruccions.