Descarregar pdf
XII MOSTRA TRANSVERSAL INTERUNIVERSITÀRIA DE TEATRE
Lleida, 20 i 21 de maig de 201320 de maig, 18:30 h
Teatre Municipal Julieta Agustí (antic convent de Santa Teresa)

UNIVERSITAT DE LLEIDA
INFORME DUKAKIS, espectacle de creació col·lectiva. (Sobre l’anomenat Ramat Global)

L’espectador assisteix a la presentació de l’Informe Dukakis, un dictamen encarregat a una prestigiosa auditoria que ha de donar resposta a la transcendental qüestió plantejada: ¿l’ésser humà té por de la seua llibertat?
RAMAT: Fernando Puig, Odèlia Clarà, Facundo Fernández, Llorenç Garcia, Daniela Puñales, Amèlia Cases, Kiryl Karamazov, Remei Andorrà, Leonor Vidal, Ramona Franquesa, Brigitte Lemonier, Anselm Perdiguer, Minyu, Felisa Llamps (coach), Llorenç G. Vilella.

ESPAI DE TEATRE DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA
ACTORS: Josep Salmerón, Anna Burrel, Eloi Ponce, Sergi Mayoral, Laura Valls, Jennifer Vicente, Lluís Niubó, Claudia Monfort, Adriana Aznar, Nàlia Solé. Sabina Rius, Marc Coll, Gil Mercader, Helena Xifra, Sergi Mayoral i Irene Fondevila.
TÈCNIC: Xavi Iglesias.
DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Emili Baldellou


20 de maig, 21:30 h
Teatre Municipal de l'Escorxador, sala 2 (carrer de Lluís Companys, s/n)

UNIVERSITAT DE GIRONA
TOT ESPERANT GODOT, de Samuel Beckett

Uns éssers humans esperen al costat d’un arbre l’arribada de Godot. Semblen vagabunds, refugiats o soldats desplaçats d’un conflicte.
Aquets personatges viuen en una situació i en un espai absurd, creuen que tot tindrà sentit quan arribi Godot. Mentre esperen; mengen, dormen, ballen, pensen, es barallen i s’estimen. Intenten salvar -se d’una absència de tot.
Tots tenen un aire absent, vacil·lant, somnàmbul; perden amb facilitat el fil de la conversa i s’obliden de tot. Hi ha vegades que no s’entenen, parlen com si cada un monologués i es trobés estranyament incapacitat per establir contacte amb l’altre.

AULA DE TEATRE DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA
ACTORS: Pau Segui, Meritxell Torres, Albert Caño, Isidre Fàbrega
DICCIÓ: Salvador Oliva
TÈCNIC: Jordi Fuentes
DIRECCIO: Mercè Mas


21 de maig, 18:30 h
Teatre Municipal de l'Escorxador, sala 2 (carrer de Lluís Companys, s/n)


UNIVERSITAT DE VIC
EL PETIT PRÍNCEP, adaptació dramàtica de Carme Cané sobre el llibre del mateix títol d’Antoine de Saint-Exupéry

- Adéu –va dir la guineu-. Aquí tens el meu secret. És molt senzill: Només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls.
- L’essencial és invisible als ulls- va repetir el petit príncep, per recordar-se’n.

En aquests moments quan el sistema materialista en què estem immersos, ens ha demostrat que no ens duia la felicitat, ens ha semblat molt oportú i fins i tot reconfortant submergir-nos en el missatge intel·ligent i tendre que ens ofereix Saint-Exupéry en el seu “petit príncep”
La reflexió que fa sobre la condició humana, sobre la dualitat espiritual i material de la persona és d’una senzillesa i alhora d’una profunditat tal que ens arriba directament al cor i és així, amb el cor, que us la volem transmetre.

INTÈRPRETS: Àngel Boix, Judit Camps, Irene Gutiérrez, Sergi Hervàs, Eli Llauradó, Alicia Marí, Marta Martin, Juan Peña, Mercè Piqué, Marina Pratcorona, Maria Roquer, Albert Salarich, Joana Serra.
TÈCNICS: Lluís Quintana (il·luminació) Jordi Lafon (escenografia)
DIRECCIÓ ESCÈNICA: Dolors Rusiñol
DIRECCIÓ D’ACTORS: Marian Masoliver
 

21 de maig, 21:30 h
Teatre Municipal Julieta Agustí (antic convent de Santa Teresa)

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI
IN HISTRIONE VERITAS

Aquest espectacle és un treball de reconstrucció històrica al voltant del teatre romà i s’emmarca dins del laboratori de recerca teatral en col·laboració amb el Festival Tàrraco Viva. Es fa un recorregut pels gèneres populars més genuïnament romans (farsa atel·lana i pantomima) a través de la comèdia.
Una companyia rep l’encàrrec d’oferir un espectacle per les noces de la filla del patrici Màximus. Això provoca les discussió entre els membres de la companyia sobre quin espectacle oferir: farsa, pantomima, comèdia?

INTÈRPRETS: Eduard Inglès Monteiro, Noèlia Martell Cuenca, Xesco Teruel Cubí, Mireia González Roig, Íngrid Duch Sanz, Joan Ramon Sánchez Mires, Manuel Morillo Expósito, Marc Giráldes Muñoz, Izhar Torres Marcuello, Raquel Carrascosa Rodríguez, Albert Barberá Espuny, Mireia Martí López, Olga Dalmau López, David Orós Escusol, Javier Barón Moreno,Rebeca Rubio Ferri, Karen Bertomeu López, Victoria Porras Puente, Rossi Baños Carmenate.
ATTREZZO I TÈCNIC DE MUNTATGE: Alex Manriquez Gorostiaga
ASSESSORAMENT FILOLÒGIC: Maite Blay Boqué
MÀSCARES I VESTUARI: Marta Grau Gatell
GUIÓ I DRAMATÚRGIA: Enric Garriga Martí i Joan Pascual Mallada
TEXTOS:Enric Garriga
DIRECCIÓ: Joan Pascual
   Darrera modificació: