10 de setembre de 2008

Descarregar pdf

El departament de Producció Animal de la UdL, reconegut amb la distinció Jaume Vicens Vives


.  El premi que atorga la Generalitat reconeix la qualitat docent universitària

Daniel Babot, professor de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGE El professor Daniel Babot
La conselleria d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya ha premiat el grup de professors i de professores del departament de Producció Animal de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL amb el guardó Jaume Vicens Vives que reconeix la qualitat en la docència universitària catalana. La resolució destaca el treball realitzat per aquest professorat en la millora i la innovació de la qualitat docent, sobretot pel que fa a l’organització dels estudis en l’àmbit de la sanitat i producció porcina que apleguen diferents universitats i suposen la col·laboració i implicació tècnica i docent de les empreses més especialitzades i de referència del sector, com ara el Màster en Sanitat i Producció Porcina.

El coordinador d'aquest màster i de la nova titulació en Ciències i Salut Animal, Daniel Babot, està "molt satisfet pel reconeixement que implica per a tot el grup", més enllà de la dotació econòmica de 20.000 euros. Babot afirma que la distinció "demostra que anem pel bon camí i ens dóna ànims per continuar amb la mateixa línia en el nou grau".  

Els premis Jaume Vicens Vives es lliuraran el proper dia 22 de setembre, durant la inauguració oficial del curs acadèmic universitari català. L'acte tindrà lloc a la Universitat de Barcelona.

 La distinció demostra que anem pel bon camí i ens dóna ànims per continuar amb la mateixa línia en el nou grau de Ciències i Salut Animal
El professorat d'ETSEA ja va rebre un d'aquests guardons al 2007 pel seu projecte d'innovació i qualitat docent a través d'un model de formació basat en competències. La mateixa distinció va recaure l'any 2003 en els professors de la Facultat de Medicina de la UdL. També han rebut el Vicens Vives a títol individual Josep Manel Casanova i Xavier Gómez, tots dos professors de MedicinaMÉS INFORMACIÓ


NOTÍCIES RELACIONADES 

noticia 28 d'agost de 2007
Professors de l'ETSEA, premiats amb el Vicens Vives pel seu projecte d'innovació i qualitat docent

noticia 21 de setembre de 2005
Xavier Gómez, professor de la Facultat de Medicina, premi Jaume Vicens Vives a la qualitat docent