14 d'octubre de 2010

Descarregar pdf

La UdL coordina els campionats universitaris de Catalunya 2010/2011
audio
Campionats Universitaris. Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEEls responsables dels serveis d'esports de les universitats catalanes amb el vicerector i els responsables de l'Aliança
 
La competició s'inicia el proper 25 d'octubre amb les lligues i jornades dels esports d'equip. Avui, la UdL ha estat l'escenari del lliurament de les samarretes oficials d'aquests campionats a les dotze universitats catalanes que hi prendran part i que ha patrocinat l'Aliança. A l'acte hi han assistit el vicerector, Jaume Barrull, Leo Martínez i Joan Manuel Royo, director de màrqueting i director a Lleida de l'Aliança, respectivament.

A més d'acollir les fases finals dels esports d'equip en ser la coordinadora, la UdL serà escenari dels campionats d'escacs, tennis taula i tir amb arc, que tindran lloc al campus de Cappont, pavelló Molí de l'Esquerrà de Balaguer i Club Tir amb Arc Pardinyes, respectivament. La Universitat de Lleida competirà amb un total de 15 equips, 7 femenins i 8 masculins, a més dels estudiants que participaran en els esports individuals.

L'any passat la UdL va obtenir 34 medalles en els campionats universitaris de Catalunya, 30 en competició individual i 4 en equips. Del total del medaller 10 van ser d'or, 13 de plata i 11 de bronze.