16 de novembre de 2010

Descarregar pdf

L'ETSEA estrena nova pista poliesportiva i vestidors
audio
Polisportiu d'ETSEA - Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEInauguració de la nova pista poliesportiva
 
L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) ha estrenat avui nova pista poliesportiva i un mòdul de vestidors i serveis. Les noves instal·lacions, que donaran servei no només als usuaris del campus d'Agrònoms i el seu Club esportiu, sinó també al Servei d'Esports de la UdL, han estat inaugurades pel rector, Joan Viñas; el vicerector d'Infraestructures i Tecnologies de la Informació, Pere Solà; i la directora de l'ETSEA, Rosa Teira.

Quant a la pista poliesportiva, consta de dos camps de 22 x 44 metres, equipats amb cistelles de bàsquet i porteries de futbol sala/handbol. L'adequació d'aquest espai està inclòs en la segons fase d'urbanització del campus d'ETSEA, que va finalitzar l'any passat amb un pressupost d'adjudicació de 873.000 euros.

Pel que fa al mòdul de vestidors i serveis, amb 215 metres quadrats de superfície, forma part de la tercera fase d'urbanització. Les obres d'aquesta fase, amb un pressupost global de 570.000 euros -220.000 pel mòdul-, s'han dut a terme durant el 2010. Han suposat a més dels vestidors, realitzar els accessos des de la part sud del campus a l'Edifici 5.

Ara es preveu continuar amb el tancament del perímetre del campus d'Agrònoms segons les disponibilitats pressupostàries.