24 de febrer de 2010

Descarregar pdf

La UdL destinarà uns 150.000 euros en ajuts a la recerca el 2010
 
. El Consell de Govern ha donat llum verda a diverses convocatòries per impulsar la investigació 
audio
 
El Consell de Govern ha donat avui llum verda a les diferents convocatòries d'ajuts a la recerca de la UdL per a l'any 2010 que inclouen ajuts per a borses de viatge per assistir a congressos, per a matrícula en programes de doctorat de la UdL, per a estades d'investigadors i investigadores visitants a la Universitat de Lleida, per a la publicacions, per a la realització de congressos i reunions científiques, així com per incentivar la col·laboració entre diferents grups, per a la presentació de propostes de projectes i la formació de xarxes europees de recerca o per a la millora de projectes competitius, entre d'altres. Totes aquestes accions compten amb un pressupost aproximat de 150.000 euros.

A més, també s'han aprovat els criteris per a sol·licitar ajuts FEDER per a infraestructures i equipaments científics i tecnològics, així com la renovació de sis ajuts per a projectes competitius de personal predoctoral, cinc, en l'àmbit de les ciències experimentals i un, en el de les ciències socials.

D'altra banda, s'ha debatut sobre la política d'avaluació de la docència de la UdL. Després d'aquest debat, el Consell de Govern ha aprovat les modificacions del Manual d'Avaluació Docent del Professorat, així com la convocatòria d'avaluació corresponent al 2009.

 
El Consell també va aprovar les modificacions del Manual d'Avaluació Docent del Professorat i la convocatòria corresponent al 2009
Abans de l'inici del Consell de Govern, ha tingut lloc una concentració del personal d'administració i serveis en protesta per l'estudi Valoració de llocs de treball i anàlisi de competències del PAS, encarregat per la gerència. El rector ha convidat els manifestants a entrar al Consell per exposar els respectius punts de vista sobre aquest tema que, segons ha dit, s'està negociant.