5 d'abril de 2013

Descarregar pdf
 

La Setmana de la Comunicació de la UdL compleix 10 anys
 
. Un dels responsables dels programes Polònia i Crackòvia, entre els convidats

10a Setmana de la Comunicació / Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGECartell de la 10 Setmana
baixcorva
La Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL) compleix el seu desè aniversari amb un programa variat que encabeix des dels conflictes internacionals fins a la immigració o l'humor televisiu. Un dels convidats dins de la Jornada de portes obertes del grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals serà el director executiu de Minoria Absoluta, que produeix els programes de TV3 Polònia i Crackòvia, Joan Rufas. L'acompanyarà un dels actors que protagonitza aquests espais.
 
Les activitats arrencaran el proper dimecres, 10 d'abril, amb un taller sobre animació i documentals, vinculat a l'Animac. També hi haurà un debat amb el director del programa sobre la diversitat Tot un món de TV3, Carles Solà que presenta el llibre Corresponsals de les migracions; i una taula redona sobre l'intrusisme en el món de la fotografia. Un dels plats forts serà la jornada sobre la cobertura audiovisual de conflictes internacionals, que comptarà amb dos lleidatans: el realitzador Fèlix Merino, autor de dos documentals centrats en l'Iraq, i el fotoperiodista Albert González, actualment a la missió de pau de l'ONU al Darfur (Sudan).
 
El programa de la 10a Setmana de la Comunicació de la UdL es clourà el dia 17 amb una projecció de curtmetratges de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que tindrà lloc a la Sala d'Actes del Rectorat. 


 

Més informació

PROGRAMA DE LA 10a SETMANA DE LA COMUNICACIÓ