Biblioteques nocturnes durant l'època d'exàmens a la UdL

Cappont, Ciències de la Salut i Igualada obren també els dissabtes fins el 15 de juny

Descarregar pdf
bibliotecaUdLnit
Imatge nocturna de la biblioteca de Lletres, captada al concurs Biblioinstants Foto: Biblioteca i Documentació UdL
L'alumnat de la Universitat de Lleida (UdL) pot utilitzar les biblioteques de la Facultat de Lletres i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en horari nocturn mentre durin els exàmens del segon quadrimestre d'aquest curs 2019-2020. Continua així una iniciativa que la UdL va posar en marxa com a prova pilot al 2017 a petició de l'estudiantat. L'oferta es completa amb l'obertura durant quatre dissabtes de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut i el campus d'Igualada.
 
Durant aquest període excepcional, la biblioteca de l'ETSEA obrirà de dilluns a divendres, de 9 del matí a les 2 de la matinada, entre els dies 1 i 27 de juny. L'única excepció serà el dia 24, festivitat de Sant Joan, que romandrà tancada. Els dissabtes, l'horari es concentra entre les 09.00h i les 14.00h. La de Lletres, ubicada al Rectorat, està en funcionament de dilluns a diumenges, entre les 9 del matí i les 2 de la matinada fins el proper dia 20 de juny. Respecte a l'horari nocturn, entre les 9 del vespre i el tancament, l'entrada i la sortida es farà a les hores en punt.
 
També s'ha fixat l'obertura extraordinària de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut durant quatre dissabtes: 25 de maig, 1, 8 i 15 de juny. En aquests casos, l'horari és de 09.00h a 14.00h. 
 
 
MÉS INFORMACIÓ:

Horaris de biblioteques