Classicisme i Romanticisme, en el proper concert a la UdL

El Quartet Havel interpreta aquest dimecres obres de Haydin, Mozart i Borodin

Descarregar pdf
QuarteHavel
Quartet Havel

El Quartet de corda en Si bemoll major de Joseph Haydn, el Divertimento número 2 en Si bemoll major de Wolfgang Amadeus Mozart i el Quartet número 2 en Re major d'Aleksandr Borodin són les obres que els components del Quartet Havel interpretaran aquest dimecres, 4 de desembre, a la Universitat de Lleida. Serà a partir de les 19.00h, al Saló Víctor Siurana del Rectorat, dins de la Temporada musical de la UdL.

Aquest quartet de corda rep el seu nom de qui fou president de la República Txeca i doctor honoris causa per la UdL, Václav Havel. L'agrupació, formada el 1992 per músics provinents de diferents països europeus amb seu a Barcelona, aplega Stanislav Stepanek (violí), Tatevik Khachatryan (violí), Ferran Saló (viola) i Zsolt Gábor (violoncel). En aquest concert a la UdL, però, el violinista Marc Armengol substitueix l'armènia Khachatryan.

Els components del Quartet Havel treballen a diverses formacions com l'Orquestra de Cambra Catalana o l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu. Des de la seua formació imparteixen cada any el Curs Internacional de Música de la Costa Brava.

Més informació

21a Temporada Musical de la UdL