La COVID-19 limita de nou l'aforament de les biblioteques de la UdL

Obertura excepcional en caps de setmana pel període d'exàmens

Descarregar pdf
biblioexamens
La de Lletres és una de les que registra més afluència / Foto: UdL
L'aforament de les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL) s'ha tornat a reduir al 70% "atès el rebrot de la COVID-19 i les actuals pautes del PROCICAT", segons ha comunicat la unitat de Biblioteca i Documentació. La mesura coincideix amb un període d'elevada demanda, ja que les activitats d'avaluació a tots els centres de la UdL s'estenen del 10 de gener al 4 de febrer. Per això, la unitat ha programat horaris especials durant els caps de setmana.
 
Els dies 8 i 9 de gener estaran obertes les biblioteques de la Facultat de Lletres, al Rectorat, i la de Ciències de la Salut. Totes dos, de 9.00h a 21.00h. L'accés serà restringit a la comunitat universitària i, per tant, caldrà presentar el carnet de la UdL.
 
Els dies 15, 16, 22 i 23 de gener funcionaran totes les biblioteques de la Universitat de Lleida, inclosa la del Pla de la Massa, a Igualada. Ho faran amb el mateix horari, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, tret de la de la capital de l'Anoia, que ho farà només de 10.00 a 18.00h. Els dies 29 i 30 de gener obriran de nou les biblioteques de Ciències de la Salut i de Lletres, de 9.00h a 21.00h.