La UdL obre els cursos d'anglès a la ciutadania

L'Institut de Llengües també ofereix serveis de correcció i de traducció de textos

Descarregar pdf
institutdellenguesUdL
Una classe de francès de l'Institut de Llengües. FOTO: UdL
Cursos d'anglès de tots els nivells i grups de conversa on s'hi pot matricular qualsevol persona interessada major de 16 anys, sigui o no de la Universitat de Lleida, és una de les novetats d'enguany de l'Institut de Llengües de la UdL.

Des de fa dos anys, l'Institut de Llengües havia obert a la ciutadania els cursos d'altres llengües com ara català, castellà, occità, francès, xinès etc. I ara és el torn de l'anglès, "per donar resposta a una demanda real i necessària en el context actual", afirma la seua directora, Marta Giné.

Així, enguany s'oferten cursos d'alemany (A1 i A2); anglès (A1 fins a C1); castellà (A1 fins a B2); català (A1 fins a C2); francès (A1 fins a B1); italià (A1 i A2); occità (A1 fins a B2); rus (A1); i xinès (cursos inicials), amb la possibilitat d'obtenir diplomes homologats.

Mentre que la matrícula per als cursos inicials de cada idioma ha de formalitzar-se a partir d'avui, pel que fa als altres nivells la matrícula per a persones externes a la UdL comença el proper 1 d'octubre. Els preus dels cursos varien segons la seua durada i van des del 180 fins als 425 euros. Abans però s'haurà d'acreditar el nivell que es té de cada llengua ja sigui amb un certificat oficial o realitzant un examen previ.

L'altra novetat de l'Institut de Llengües és l'obertura a tota la ciutadania del servei de traducció (directa i inversa) i de correcció de textos en les principals llengües, tant del país (català, occità, castellà) com  estrangeres (àrab, alemany, anglès, italià, francès, rus i polonès).

 

Més informació

Cursos de l'Institut de Llengües
Suport lingüístic: correcions i traduccions