La UdL tanca les seues instal·lacions al públic del 5 al 27 d'agost

Preveu estalviar 85.000 euros en electricitat, telefonia i neteja

Descarregar pdf
Udl_CampusCSalut_SalaEstudi_Nov2019_010
Només obre la sala d'estudis de Ciències de la Salut / Foto: Jordi V. Pou (*)
(*) Aquesta imatge, que ha d'anar signada correctament, només pot ser utilitzada per il·lustrar aquesta informació. No pot ser arxivada, ni reutilitzar-se per a qualsevol altra informació

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seues instal·lacions al públic aquest dissabte 5 d'agost i fins el dia 27 del mateix mes. Tots els edificis, tant a la capital del Segrià com al campus Igualada-UdL, tindran accés limitat al personal. En aplicació del Pla d'Estalvi Energètic, tanquen totes les biblioteques i sales d'estudi, llevat de la ubicada a la Facultat de Medicina. La UdL preveu economitzar 85.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres; "uns 5.000 euros menys que l'estiu passat per la contenció del preu de la llum", explica el vicerector d'Infraestructures, Narciso Pastor.
 
La majoria de les instal·lacions tanquen al públic extern, tot i que el personal universitari hi pot accedir de manera restringida. Mantenen parcialment la seua activitat els edificis del campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària; l'estabulari i l'edifici docent de Medicina, situats al campus de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (plantes 3 i 4); i els edificis de Biomedicina 1 i Biomedicina 2, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.
 
Donat que l'únic centre que té exàmens al setembre és la Facultat de Medicina, la sala d'estudis de Ciències de la Salut funciona de dilluns a divendres entre les 9.00h i les 14.00h, amb accés preferent per a l'alumnat del campus i de la UdL.
 
Com és habitual, hi haurà servei de seguretat a tots els campus les 24 hores, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins. No hi haurà registre presencial de documents, ja que està operatiu el registre electrònic. Tot i que els serveis mínims s'han establert fins el 27 d'agost, la cafeteria del campus del Rectorat romandrà tancada per vacances des del 2 d'agost fins a l'1 de setembre, ambdós inclosos.
 
Per a consultes de preinscripció universitària, a partir del dia 5 d'agost i fins al 27 del mateix mes, cal adreçar-se a l'Oficina d'Accés a la Universitat (Barcelona), a través del portal d'accés a la universitat -canaluniversitats- o per telèfon, als següents números: 93 223 03 23  /  93 223 25 91, de 9.00 a 14.00 hores. 
 
 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Horari d'estiu a totes les biblioteques de la UdL