LleidArt Ensemble obre la XXIII Temporada Musical de la UdL

Interpretarà dos quintets amb clarinet, un de Mozart i un de Weber

Descarregar pdf
LleidartEnsembleUdL
Imatge oficial de la formació lleidatana FOTO: Marc Castellà

El grup resident a l'Auditori Municipal Enric Granados, LleidArt Ensemble, serà l'encarregat d'obrir aquest dimecres 28 d'octubre la XXIII Temporada Musical de la Universitat de Lleida (UdL). El concert, gratuït, tindrà lloc a les sis de la tarda a la Sala d'actes de l'edifici del Rectorat. interpretaran el Quintet amb clarinet en La major K. 581 de Wolfgang Amadeus Mozart i el Quintet amb clarinet en Si bemoll major op. 34 de Carl Maria von Weber.

Laia Santamaria (clarinet), Ignasi Roca (violí), Ariadna Gabarrell (violí), Jordi Roure (viola), Irma Bau, (violoncel), són un conjunt de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels darrers anys. Tots s'han format inicialment a Catalunya i després han ampliat estudis en altres indrets.

El grup, expliquen ells mateixos, neix de la necessitat de crear un espai de creació musical, obrint-se a qualsevol tipus d'estil dins de la música de cambra. Des de la temporada 2013/2014 són grup resident a l'Auditori Enric Granados i la passada primavera van estrenar El carnaval dels animals i l'espectacle músico-poètic Aqua. Més recentment, El Trencanous, a l'Orfeó de Lleida.

La XXIII Temporada Musical de la UdL, que es tancarà el 4 de maig de 2016, inclou les actuacions del Havel Quartet, de la mezzosoprano Elena Gragera, l'Evenos String Quartet, el Trio Barroc del Cafè, i del trio integrat per Oksana Solovieva, Svetlana Tovstukha, i Akiko Nomoto.