Oriol Yuguero, Premi a l'Investigador Jove de l'ICS 2021

És professor de la Facultat de Medicina i metge de l'Hospital Arnau de Vilanova

Descarregar pdf
orioyuguero
Yuguero és metge d'Urgències / Foto: Comunicació HUAV

El professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL) Oriol Yuguero ha rebut el Premi a l'Investigador Jove de l'Institut Català de la Salut (ICS) 2021. És un dels onze guardons lliurats a la Jornada de Recerca de l'ICS 2020-21, celebrada al campus Vall d'Hebron de Barcelona. La pandèmia de COVID-19 va obligar a suspendre l'acte l'any passat i per això ara s'han entregat els premis de dos anys.

A banda de la seua tasca docent, Yuguero és metge del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i investigador principal del grup de recerca en Urgències i Emergències de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). L'ICS destaca que també és el president del Comitè d’Ètica Assistencial de la Regió Sanitària de Lleida i "ha impulsat la figura de la consultora o consultor ètic per donar respostes als dilemes que puguin sorgir als professionals en el seu dia a dia".

MÉS INFORMACIÓ:

L'Institut Català de la Salut premia la investigació científica dels seus professionals en la Jornada de Recerca de l'ICS 2020-2021

 

NOTÍCIES RELACIONADES:

Un professor de la UdL, al comitè per a la transformació del sistema públic de salut

Quatre professors de la UdL, consultors ètics de la sanitat lleidatana