Premis de la Fundació Catalunya-La Pedrera per alumnat de l'ETSEA

Als millors treballs de fi de grau i de màster sobre l'estudi del patrimoni natural de Lleida

Descarregar pdf
PremisFundacioCatalunya-LaPedrera-ETSEAUdL
Els premiats, amb les autoritats acadèmiques Foto: UdL
Dos estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) han rebut avui els premis a millor treball de fi de grau (TFG) i millor treball de fi de màster (TFM) de la Fundació Catalunya-La Pedrera. Un proposa un model per gestionar els peixos de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana i l'altre, la instal·lació d'un sistema de calefacció basat en la biomassa al nucli d'Alinyà, a l'Alt Urgell.

Amadeu Arbonés ha rebut el guardó pel seu TFG d'Enginyeria de Forest titulat Evolució de la comunitat íctica de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana durant el període comprès entre els anys 2008-2015 i proposta de gestió piscícola. Ha estat tutoritzat pel professor Frederic Casals. Per la seua banda, David Aguilà ha centrat el seu TFM, tutoritzat per José Antonio Bonet, en un Estudi de viabilitat per a la instal·lació d'un district heating al municipi de Fígols i Alinyà.

A l'acte, que ha tingut lloc a la Sala de Graus de l'ETSEA, han assistit el Director de l'Àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació, Miquel Rafa; el vicerector de Recerca de la UdL, Jaume Puy; i el director de l'ETSEA, Narciso Pastor. Els premiats han rebut 500 euros cadascun i un diploma acreditatiu del guardó.

La Fundació Catalunya-La Pedrera premia, amb la UdL, els projectes vinculats als espais naturals que gestiona a les comarques de Ponent. Es tracta dels espais de la Xarxa Espais Natura per promoure la protecció del patrimoni natural i el paisatge, assegurant-lo per a les generacions futures i creant valor als territoris. L'acord per estimular el desenvolupament de projectes i activitats de recerca, d'assessorament, formatives i divulgació en medi ambient i desenvolupament data de 2013.


Text: Comunicació Fundació Catalunya-La Pedrera / Oficina de Premsa UdL

Més informació

Estudi de viabilitat per a la instal·lació d’un district heating al municipi de Fígols i Alinyà (Alt Urgell) / Autor: David Aguilà