Rècord de participació a la HackEPS

Prop de 170 persones prenen part a la marató de programació informàtica

Descarregar pdf
hackseps2023
Inici de la 7a trobada / Foto: EPS-UdL
La marató de programació informàtica de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL ha batut aquest cap de setmana el seu rècord de participació amb 167 persones d'arreu de Catalunya, 44 més que l'any passat. La HackEPS, organitzada per l'associació d'estudiants LleidaHack, ha celebrat la seua setena edició amb moltes hores de feina, però també de diversió, ja que els assistents han gaudit d'activitats com un slide-share Karaoke, partides de Kahoot i Jenga, o fins i tot una pinyata.
 
Els equips, de fins a 4 persones, tenien un temps màxim de 24 hores per desenvolupar de forma col·laborativa un producte informàtic complet proposat per les empreses participants. Eurecat plantejava pensar "recursos perquè la IA ens deixarà sense treball i haurem de plantar tomàquets i criar gallines". BonÀrea demanava una interfície gràfica sobre l'optimització del recorregut de compra. Ingroup, utilitzar un model de llenguatge per processar, prioritzar i categoritzar els comentaris dels usuaris. Restb.ai, recursos per fer un ús més innovador de les seues APIs. I la Fundació Bofill, eines dissenyades en clau d'educació.
 
Totes les empreses patrocinadores han destacat el alt nivell de les solucions presentades i la dificultat que els ha suposat escollir-ne solament una.
 
Llistat de guanyadors: 
 
Repte Eurecat: equip EDF (premi a les joves promeses) i equip Eurecat Dmart Garden (premi a l'excel·lència)
Repte BonÀrea: equip Vibrani
Repte InGroup: equip Epi Hackers (1r premi) i equip Voit Mayonnaise (2n premi)
Repte Restb.ai: equip Real Estate 2.0
Repte Fundació Bofill al millor projecte d'equitat digital: Felipe Guillermo
Premis Dailyhack: Miguel Ángel Lanau Murillo (1r premi), Josep Maria Salvia Hornos (2n premi) i Jaume Lopez Molina (3r premi)
 
Un dels grups, treballant / Foto: EPS-UdL
MÉS INFORMACIÓ: