Argent i bronze per a la UdL a l'Universitari de triatló

Roger Camprubí queda sots-campió masculí i Anna Vallverdú, tercera a les noies

Descarregar pdf
medallatriatloUdL2017
Vallverdú, a la dreta, al podi femení / Foto: Esports UdL

Dos atletes de la Universitat de Lleida (UdL) han aconseguit medalla al Campionat de Catalunya Universitari de Triatló celebrat a Vic. L'alumne del doble grau d'Educació Infantil-INEFC, Roger Camprubí, s'ha proclamat sots-campió en categoria masculina i l'estudiant del doble grau de Dret-ADE, Anna Vallverdú, ha aconseguit el bronze en la femenina. Això fa que el balanç final de medalles pels esportistes de la UdL als Universitaris 2017, sumant les del juny a natació en aigües obertes i aquestes de triatló, pugi fins els 53 metalls: 11 ors, 23 argents i 19 bronzes.

Camprubí ha guanyat la medalla d'argent amb un temps de 1:15:31. L'or ha estat per a Jordi Montraveta, de la UVic, amb 1:12:06 i el bronze, per a Ihor Prissiajnyi, de la Universitat Internacional de Catalunya, amb un crono de 1:17:49. Pel que fa a les noies, la campiona ha estat Marta Sánchez, de la UVic, amb 1:21:19; l'argent se l'ha endut Laia Martín, de la Universitat de Barcelona, amb un registre 1:34:07; i el bronze, per pocs segons, ha estat per l'atleta de la UdL, amb 1:34:17.

La prova consistia en completar 750 metres de natació al pantà de Sau, 26,4 quilòmetres en bicicleta entre Vilanova de Sau-Folgueroles-Calldetenes-Vic, i una cursa a peu de 5 quilòmetres pels carrers de Vic.