Descarregar pdf

Workshop on Arthropod Pest Problems in Pome Fruit Production

Arthropod Pest Problems in Pome Fruit ProductionEls dies 4, 5 i 6 de setembre de 2006 es celebrarà a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida la reunió científica internacional sobre Plagues de Fruiters de Llavor Arthropod Pest Problems in Pome Fruit Production, organitzat per l’Organització Internacional de Lluita Biològica i Integrada (OILB), la UdL i l’IRTA.

L’OILB és una organització científica internacional pionera en l’impuls i desenvolupament del control biològic de plagues agrícoles i forestals. A més a més, ha dut a terme importants treballs sobre les directrius de Producció Integrada.

A la reunió assistiran aproximadament 60 científics de la Unió Europea i dels EUA, especialistes en el control de plagues de fruiter de llavor, els quals presentaran en 30 comunicacions orals i 21 panells els darrers avenços en el diferents mètodes de control que configuren un programa de control integrat de plagues. Les sessions tractaran sobre l’ús de feromones i altres substàncies de comunicació en les diferents tècniques de confusió sexual i de captura massiva, l’ús del control biològic i la problemàtica del desenvolupament de resistència de les plagues als insecticides.

4, 5 i 6 de setembre de 2006
Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont)


fletxa-grisMés informació:

Secretaria de la reunió:correuJorgina Roure
Comitè organitzador:correuDr. Jesús Avilla

Programa Workshop Arthropod Pest Problems in Pome Fruit Production
Web Workshop on Arthropod Pest Problems in Pome Fruit Production
Aula de la Fundació Universitat de Lleida

Fundació Universitat de Lleida
Edifici Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
(Campus Universitari de Cappont) C/Jaume II, 67 (bis)
25001 Lleida - Fax. 973 00 35 52
Tel. 973 00 35 53 - 973 00 35 54
correufundacio@700.udl.es


   Darrera modificació: