Descarregar pdf

Solidàrium 2006

Tercera edició de la Fira d’Entitats Solidàries de Lleida i V Mostra al carrer d’Informació i Documentació per al Desenvolupament


Solidarium.06Durant els dies 21 i 22 es durà a terme a la plaça Sant Joan de Lleida el Solidàrium 2006, organitzat per la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració, el Centre de Cooperació Internacional de la UdL i la Coordinadora d’ONGD i Altres Moviments Solidaris de Lleida.

La Fira d’Entitats Solidaries de Lleida ofereix la possibilitat de conèixer la xarxa solidària de la ciutat i les diferents activitats, recursos, materials didàctics i de sensibilització que les ONGD i entitats tenen a disposició. La fira té l'objectiu de sumar esforços i oferir un espai per al coneixement mutu, la comunicació i la relació entre les ONGD, les entitats solidàries i la ciutadania de Lleida.

A la plaça Sant Joan s'instal·laran els diferents estands on les entitats i ONGD de la ciutat donaran a conèixer els seus projectes de cooperació i solidaritat en diversos llocs del món, a la vegada que també es podran degustar diferents productes d’altres països i conèixer artesanies d’arreu del món.

En el mateix recinte podreu trobar:

fletxaLa Mostra al carrer d’Informació i Documentació per al Desenvolupament que organitza el Centre de Cooperació Internacional de la Universitat de Lleida. Com en anteriors edicions, l’activitat està adreçada a la ciutadania interessada en temes de cooperació internacional, drets humans, globalització, conflictes, gènere, infància, educació, ecologia, comerç just i economies alternatives i s’ofereix una mostra de material (llibres, jocs, revistes, etc.) a la qual tothom hi pot tenir accés.

fletxaUna petita cafeteria de Comerç Just, on les entitats que treballen el comerç just a la ciutat s’organitzen per oferir aquest servei.

fletxaEspai per a l’Exposició sobre els objectius del mil·lenni.

fletxaEspai de Ràdio, coordinat per Ràdio Pardinyes, que durà a terme durant els dos dies una programació especial entorn del Solidàrium, per entrevistar les 58 entitats participants i explicar els diferents projectes i recursos que tenen a disposició de la ciutadania.

fletxaA la mateixa plaça hi haurà l’espai Actuem, on es duran a terme les diferents obres de teatre, dansa i música.

fletxaAls baixos de la plaça Sant Joan es duran a terme les conferències audiovisuals i la resta de materials que s’exposaran.

Lleida és coneguda com una ciutat emprenedora, sobretot en el camp de la cooperació al desenvolupament i l’educació per la solidaritat. El coneixement d’aquesta xarxa solidària i de les tasques que estan realitzant són essencials perquè els ciutadans prenguin consciència dels problemes que s’esdevenen en la nostra societat.

Solidarium'06

21 i 22 d'octubre de 2006
Plaça Sant Joan de Lleida

Programa Solidarium'06
Solidarium'06

   Darrera modificació: