Descarregar pdf

CICLE D'INNOVACIÓ.07
Innovar per progressar


3/10/2007 | 12:00 h

Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Campus Cappont, C/ Jaume II, 67. Lleida

Cicles d'Innovació 07. Lleida

Aquesta sessió, que tindrà lloc el proper dimecres 3 d'octubre, té l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada clau on els agents relacionats amb el món de la innovació i l'empresa podran debatre sobre els aspectes més rellevants que afavoreixen la innovació i la competitivitat empresarial.

La jornada, que començarà a partir de les 12:00 hores, reunirà professionals i experts del món de la innovació, que debatran sobre la importància d'aplicar el disseny i les tècniques més innovadores com a mitjà per aconseguir l'èxit empresarial.

La sessió s'obrirà amb una taula rodona moderada pel coordinador de Lleida TV, Sr. Santi Roig, que comptarà amb la participació del Sr. Pedro Nueno, vicepresident de l'IESE i expert en Innovació, el Sr. Josep M. Albaigès, vicepresident Fundació Mensa, el Sr. Agustí Montserrat, cap d'Investigació i Desenvolupament DANONE, i el Sr. Koldo Saratxaga, Koldo 2-K Emocionando.

Un cop acabada la sessió, clourà l'acte el Sr. Carles Fradera, director adjunt del CIDEM.

Lleida serà la tercera ciutat que acull els Cicles d'Innovació del CIDEM, que ja han passat per Manresa i Girona, i s'acabaran el 10 d'octubre a Tarragona. El proper 18 d'octubre a Barcelona, la quarta edició del Fòrum de la Innovació posarà el punt i final a aquest conjunt de sessions dirigides a fer de la innovació el motor de creixement econòmic de Catalunya.


MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIÓNS


La inscripció és gratuïta. Es pot realitzar a través de la web:
www.foruminnovacio.com

Cicles d'Innovació.07. Innovar per progressar. Lleida
Cicle d'Innovació del CIDEM a Lleida

 

   Darrera modificació: