Descarregar pdf

PREMIS LLANTERNA DIGITAL 2007 de curtmetratges en format digital
Com ens veiem i com ens veuen


Premis Llanterna Digital 2007De l'1 de juny al 31 d'octubre de 2007


El Servei Lingüístic de la UdL col·labora en l'organització dels Premis Llanterna Digital de curtmetratges en format digital, una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida. Aquests premis volen contribuir al foment de l'ús del català i de l'occità, i a la promoció de la creació audiovisual en aquestes llengües.

La convocatòria dels Premis Llanterna Digital 2007 és una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, que està integrada per representants de la Secretaria de Política Lingüística, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL de Lleida), dels serveis territorials d’Educació, de Salut i de Justícia de la Generalitat de Catalunya, del Servei Lingüístic de la Universitat de Lleida, de l’Escola Oficial d’I diomes de Lleida i del Servei Lingüístic de Comissions Obreres.

Les obres han de reflectir la diversitat cultural i lingüística de la societat catalana a partir del lema "Com ens veiem i com ens veuen", i han de ser en català o occità, o amb subtítols en qualsevol d'aquestes llengües.

El termini de presentació de les obres és de l'1 de juny fins al 31 d'octubre de 2007.

De les tres categories de participants que s’estableixen per a la presentació de curtmetratges, n’hi ha una de reservada per als membres de la comunitat universitària de la UdL.

 


Llanterna Digital 2007. Organitzadors


fletxa-gris MÉS INFORMACIÓ

www.llanternadigital.cat
Bases Premi Llanterna Digital 2007 (català)
Bases Prèmi Llanterna Digital 2007 (occità)

print enrera pujar

   Darrera modificació: