Descarregar pdf

VIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic
ASSOCIACIÓ CATALANA DE CIÈNCIES DE LABORATORI CLÍNIC


LLEIDA, 6, 7 i 8 DE MARÇ DE 2008

EDIFICI DEL RECTORAT

Plaça Víctor Siurana 1


Assistents
El congrés va dirigit a tots els professionals del laboratori clínic.

Idioma
La llengua oficial del congrés és el català. També s’acceptaran comunicacions orals i pòsters en castellà i en anglès.

Comunicacions en forma de pòster
Els assistents poden presentar comunicacions en forma de pòster sobre qualsevol tema relacionat amb les ciències de laboratori clínic. Com a mínim un dels autors ha d’estar inscrit al congrés. El resum s’ha de presentar abans del 15 de febrer de 2008 a la Secretaria del Congrés, en suport informàtic compatible amb Word, tramés en disquet o per correu electrònic. Ha d’incloure els apartats: títol, autors, lloc de treball i text, amb una extensió màxima d’unes tres-centes paraules. Els pòsters acceptats pel Comitè Organitzador s’exposaran durant tot el congrés. El Comitè Organitzador seleccionarà els tres millors pòsters, als autors dels quals se’ls lliurarà un premi en el decurs del sopar del congrés.

Exposició comercial
Els membres corporatius i proveïdors de reactius, instrumental o d’altres serveis disposaran d'espai per presentar els seus productes.

Altres activitats
El dijous dia 6 s’oferirà un còctel de benvinguda. S’organitzarà una visita guiada als llocs de major interès cultural i turístic. El sopar del congrés es farà el divendres dia 7.

Inscripció
Es complimentarà mitjançant la butlleta adjunta, que s’adreçarà a la secretaria del congrés. També pot fer-se la inscripció a través del web www.acclc.cat . La quota d’inscripció dona dret a participar en totes les activitats científiques del congrés, amb la consecució del corresponent certificat per qui hi hagi assistit, i a accedir al còctel de benvinguda i al dinar de treball. La quota d’a companyant permet l’accés al recinte, al còctel de benvinguda i al dinar de treball.

Allotjament
La reserva d’hotel es pot efectuar mitjançant la butlleta adjunta adreçada a la secretaria del congrés. També pot fer-se a través del web www.acclc.cat .

President
Fernando Barragán Rastrollo

Coordinadora general
Begoña Pérez Remón

Comitè Organitzador
Joan Batista Castellví
Dolors Dot Bach
Ferran Gómez Grau
Mercè Ibarz Escuer
Jaume Miró Balagué

   Darrera modificació: