Descarregar pdf

 

Exposició
Fons bibliogràfics de la biblioteca de l'ETSEA
FONS BIBLIOGRÀFICS 1620 - 1897
 
De l'1 de juliol al 30 de novembre
Biblioteca de l'ETSEA
 
L'objectiu de l'exposiciu és presentar a la comunitat universitària i a la societat lleidatana els fons documentals, editats amb anterioritat a l’any 1900, que formen part de la Secció de Reserva de la Biblioteca.

La bibliografia, en llengua castellana, italiana i francesa recull informació sobre diferents temàtiques relacionada amb els estudis del Campus de l'ETSEA: agricultura, entomologia, obres públiques, astronomia, matemàtiques, lleis... Són edicions de 1620, de 1700 i de 1800.

El més antic del nostre fons, el llibre "Agricultura general: que trata de la labranza del campo/ /y sus particularidades, crianza de animales, propiedades de las plantas que en ella se contienen y virtudes provechosas à la salud humana", de Gabriel Alonzo de Herrera (ed. 1620) és una obra que descriu el sexe de les plantes, la poda d'arbres fruiters, repertoris de medicina veterinària, meteorologia i estudis sobre la influència dels aliments en la salut.

L'exposició presenta els fons documentals, editats amb anterioritat a l'any 1900, que formen part de la Secció de Reserva de la Biblioteca
A títol de curiositat, una obra sobre el regatge editada en Lleida el 1891, la "Memoria histórico-descriptiva de la cuestión de aguas de Menarguens", de Barón de Casa-Fleix.

Totes les obres exposades les trobareu al nostre catàleg i són consultables prèvia petició i amb carnet de la UdL.

L'exposició romandrà oberta de l’1 de juliol fins el 30 de novembre, de dilluns a divendres i en horari de 9 a 21 h.

 

[+] Biblioteca de l'ETSEA

 

 

print enrera pujar

   Darrera modificació: