Descarregar pdf

 


    Exposició
  QUÈ ES "MSF"?
    METGES SENSE FRONTERES
 
   Del 14 al 30 de setembre | Vestíbul de l'edifici Polivalent | Campus de Cappont  
 

L'exposició vol acostar als ciutadans el treball i els principis d'actuació d'aquesta organització mèdic humanitària internacional
L'exposició de Metges Sense Fronteres “Què és MSF?”, vol acostar als ciutadans el treball i els principis d'actuació d'aquesta organització mèdic humanitària internacional. Estructurada en diversos cubs de cartró apilables amb textos, xifres i fotos de terreny que permeten al visitant repassar la història de l'organització des de la seva creació en 1971; els seus eixos de treball (entre d'altres, conflictes, desplaçaments de població, catàstrofes naturals, epidèmies, fams i malalties oblidades); conèixer els seus perfils professionals; els principis de l'acció humanitària i el testimoniatge; el seu balanç financer i distribució de la despesa.

L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar el treball de MSF, l'acció sobre el terreny, els perfils professionals, les finances i els diferents tipus de projectes sense oblidar-nos del testimoniatge. Així com explicar què és i en què consisteix l'acció humanitària. L'exposició es divideix en 5 columnes amb 3 cubs de cartró cadascuna. El contingut de cada columna es divideix en la d'Història MSF, la intervenció en terreny, l'ajuda humanitària, la intervenció en terreny i les xifres obtingudes.

[+] www.msf.es

 

 

print enrera pujar

   Darrera modificació: