Descarregar pdf


   JAZZ A LA UdL
  NEW YORK STANDARDS QUARTET

DILLUNS 23 MARÇ 2009 | 22.30h  
SALA D'ACTES (RECTORAT)  
Entrada gratuïta   
[+] AMPLIAR FOTO: NEW YORK STANDARDS QUARTET a la UdL
New York Standards Quartet:
Tim Armacost, saxo tenor
David Berkman, piano
Yosue Inokue, contrabaix
Gene Jackson, bateria
New York Standards Quartet va iniciar el seu camí l'any 2006 sota el lideratge del prestigiós saxofonista novaiorquès Tim Armacost. Per completar el seu projecte Armacost va voler envoltar-se d'alguns dels músics més interessants de l'escena de la costa est. Gene Jackson, conegut pels seus treballs al costat dels grans noms del jazz i molt especialment per la seva col·laboració amb Herbie Hanckok, va ser cridat per ocupar-se de la bateria. El pianista David Berkman i el contrabaixista Yosuke Inoue serien els responsables de completar un quartet que ja compta amb el reconeixement del públic internacional.

El New York Standards Quartet està format per quatre músics que ja havien treballat junts en nombroses ocasions, sent el resultat d'això una gran compenetració i una extraordinària capacitat de caminar junts amb musicalitat intensa i tremenda força i expressivitat. La seva aportació es basa a revisar en clau de modernitat alguns dels estàndards que han donat forma als grans repertoris del jazz, aportant-los matisos propis de què es desprèn l'extraordinari grau de personalitat del grup.

La seva aportació es basa a revisar en clau de modernitat alguns dels estàndards que han donat forma als grans repertoris del jazz, aportant-los matisos propis de què es desprèn l'extraordinari grau de personalitat del grup
Tim Armacost compta amb una interessant carrera en solitari, amb diversos discs gravats al costat de músics com Ray Drummond, Bruce Barth i Billy Hart per al segell Double Time. La discografia del pianista David Berkman per a la companyia Palmetto és la millor evidència d'un pianista de gran tècnica i llenguatge, innovador i respectuós amb la tradició més moderna del pianisme jazzístic. Gene Jackson i Yosuke Inoue configuren una secció rítmica sòlida i perfectament adequada a l'estètica del grup.

Després de nombroses gires pels Estats Units i el Japó, New York Standards Quartet acaba d'editar el seu primer disc per al segell americà TMA Records. Aquest treball ha obtingut les millors crítiques i suposa una immillorable mostra de la qualitat de la banda.
 

print enrera pujar

   Darrera modificació: