Descarregar pdf
   Exposició / Del 31 de maig al 2 de juliol de 2011 
   Sala d'Exposicions del Centre de Cultures / Campus de Cappont / Universitat de Lleida 

HU-MANS / Oriol Caminal
Som el que fem, fem el que som
 
La Sala d'Exposicions del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont acull, entre el 31 de maig i el 2 de juliol, la mostra Hu-mans. Som el que fem, fem el que som, del dissenyador i il·lustrador Oriol Caminal. Són 17 peces dissenyades per ordinador i plasmades posteriorment sobre fusta utilitzant la tècnica de l'spray. L'artista s'inspira en les accions, els oficis, però sobretot en les actituds de les persones per reconstruir-les després a través de les seues mans.

Li cal el reproductor de Flash per veure aquesta animació


Caminal va iniciar aquest projecte el passat 2007 i en aquests moments compta amb una col·lecció que supera el mig centenar d'obres. La idea és la d'atorgar una forta potència iconogràfica a les mans, com a reflex de l'ànima humana. El pixaner, El dissenyador amb ordinador, o la que és per l'artista la peça insígnia de la mostra, L'intel·lectual, són algunes de les figures representades amb el peculiar retrat en forma de mà. L'artista també plasma aspectes com les desigualtats socials i la vida i la mort.

Oriol Caminal treballa com a dissenyador i il·lustrador per diversos mitjans de comunicació. Es defineix com un il·lustrador tot-terreny, pel fet que constantment s'introdueix en diferents tècniques artístiques com l'aquarel·la o el dibuix.

http://www.festuk.net
 

   Darrera modificació: