Descarregar pdf

Dijous 31 de març de 2011
Edifici Emblemàtic (Biblioteca) de Cappont


OBJECTIU 0'7% / JORNADA UdL SOLIDÀRIA

L’activitat pretén per una banda donar comptes i agrair a la comunitat universitària el gest realitzat a través de les seves aportacions del 0,7% les quals van destinades a projectes de cooperació per al desenvolupament, a mobilitat solidària i a estudis de recerca en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat. I per altra banda, sensibilitzar i conscienciar a tothom de la necessitat de treballar per una justícia social a nivell local i global.

Conferència d'Arcadi Oliveres a la Universitat de LleidaPROGRAMA

18.00h T'HO EXPLICO?

Exposició comentada dels projectes de cooperació finançats per la UdL.

19.00h XERRADA D'ARCADI OLIVERES

Xerrada, La cooperació al desenvolupament en el moment actual, a càrrec d'Arcadi Oliveres. Traducció simultània en llenguatge de signes a càrrec de Deixa'ns signar.

19.45h TASTET DE MENJAR SENEGALÈS

20.30h CONCERT ACÚSTIC DE CESK FREIXAS

Presentació del seu nou disc: La mà dels qui t'esperen.

Concert de Cesk Freixas a la UdLDesprés d'editar Set voltes rebel (Bullanga Records, 2005) i El camí cap a nosaltres (RGB Suports, 2007), Cesk Freixas publica La mà dels qui t'esperen (Temps Record, 2010). Set anys d'experiència damunt dels escenaris i més de 600 actuacions avalen el tercer treball discogràfic del cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, que segueix apostant per la cançó d'autor més compromesa i moderna, acostant­-lo a una estètica pop, i amb la presència d'elements electrònics que l'ajuden a reafirmar una clara voluntat de renovar el gènere.

Partint d'unes lletres molt més properes i sinceres, Cesk Freixas ens parla d'històries quotidianes, on s'hi reivindica el dret al respecte i s'hi fa apologia de la pròpia vida, apostant per la determinació personal i el treball col∙lectiu. La mà dels qui t'esperen ha comptat amb els arranjaments i la producció musical de Magí Batalla.

[+] www.myspace.com/ceskfreixas

ORGANITZA:

Oficina de Cooperació i Solidaritat de la UdL
 

print enrera pujar


   Darrera modificació: