Descarregar pdf
Exposició

DESENCERT / Gerard Calderón

Del 9 d'abril al 23 de maig
Sala d'exposicions (planta -1) del Centre de Cultures (Cappont)

DESENCERT / Gerard Calderón Desencert és una instal·lació múltiple de l'artista lleidatà Gerard Calderón integrada per tres instal·lacions: Good has never to save us/Fervor#1; Trilogia; Between life and death i Ell i ella que combinen vídeo, fotografia, fotocollage i serigrafia. Les obres aborden d'una manera transversal temes com ara les religions, la vida i la mort i la identitat de gènere.

L'obra de Calderón es caracteritza per la interdisciplinarietat en el procés creatiu, que el duu a aconseguir una imatge molt cuidada de conjunt en cadascuna de les seues accions. Des de la fotografia, a la performance, de l'escultura a la instal·lació o el muntatge d'exposicions, la seua estètica tot i ser elegant, reflecteix en moltes de les seues peces un malestar social o una reivindicació crua de la realitat que ens envolta, aproximant-se a una estètica queer.

Format en imatge, l'artista i comissari d'exposicions experimenta actualment amb les possibilitats del vídeo i la fotografia per aportar efectes 3D, sense abandonar l'estil que ha caracteritzat la seua obra anterior.

[+] Més informació
[+] http://gerardcalderon.com/

   Darrera modificació: