Exposició: Nòmades: migracions forçades

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Vestíbul de la planta -1 del Centre de Cultures
Web:
Mostra d’Humor Gràfic Nòmades: migracions forçades
Inici:
 | 
Finalització:

 

Exposició: Nòmades: migracions forçades, en el marc del XIV Cicle de cinema i Drets Humans, que organitza Desenvolupament i Cooperació de la UdL.

Il·lustrar els drets humans per dibuixar un futur digne. La Mostra d’Humor Gràfic NÒMADES: migracions forçades recull la selecció de 50 obres entre les 337 obres rebudes des de 45 països d’arreu del món. La Mostra utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual i de denúncia amb l’objectiu de dur a terme una acció de sensibilització dirigida a la societat per donar a conèixer i entendre les causes que provoquen els processos migratoris i remarcar la importància del Dret a Migrar recollit a la Carta dels Drets Emergents.

En el marc de la inauguració i de la mà de Lleida pels Refugiats escoltarem testimonis de persones refugiades amb l’oportunitat de conèixer la tasca que duu a terme l’entitat i compartirem un tastet de productes de comerç just d’Oxfam Intermón apropant també les accions promogudes per la defensa dels drets de les persones refugiades.

Entitat: Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida

Elena Ospina (Border Europa) Elena Ospina ( Border Europa)