Exposició fotogràfica: Una mirada a la cara oculta del món. El conflicte sahrauí

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Planta -1 del Centre de Cultures (Cappont)
Inici:
Finalització:

 

Inauguració de l'exposició fotogràfica Una mirada a la cara oculta del món. El conflicte sahrauí, de l'Associació Lleida pels Refugiats, que es podrà veure fins el 4 d'octubre.

“Una mirada a la cara oculta del món: El Conflicte Sahrauí” és una exposició amb fotografies d'Ariadna Cervelló i textos de Joana Aran Domingo que recull l'experiència que les autores van viure ara fa un any als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria) en el marc del projecte Taun Sàhara destinat a col·laborar en la renovació pedagògica i metodològica de les escoles . La mostra presenta 25 instantànies en color acompanyades de textos explicatius que segons les autores, volen transmetre en un realt visual "tot allò que hem viscut, experimentat. En cada una d’aquestes fotografies hi ha una història , i en cada relat s’explica un sentiment viscut".

Taun Sàhara és un projecte de cooperació de l'ONG Lleida pels Refugiats que va ser finançat en la convocatòria d'ajuts d'enguany de la Unitat de desenvolupament i cooperació de la UdL. Amb l'exposició es pretén no només difondre el projecte sinó sensibilitzar sobre la difícil i injusta situació que pateix el poble sahrauí exiliat des de fa més de 40 anys al desert algerià.

Inauguració de l'exposició / Foto: Llibert Rexach