Olimpíada Química de Catalunya

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
ETSEAFIV / Agrònoms i Pla de la Massa / Campus d'Igualada
Web:
Olimpíada Química de Catalunya
Inici:
 | 

Fase local de l'Olimpíada Química de Catalunya, organitzada per l'Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya.

La prova es realitza en col·laboració amb les Universitats catalanes que tenen adscrits centres que imparteixen LOGSE. La prova escrita es realitzarà de forma presencial i serà la mateixa i simultània a totes les seus catalanes.

Els objectius d’aquesta olimpíada són: promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química, establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell no universitari i universitari, i motivar el professorat en el desenvolupament d’una metodologia més propera a la vida real.

Es classificaran com a guanyadors els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que rebran el corresponent diploma del ICOQC i accediran a la Fase Nacional de 2023, la qual es celebrarà els dies 22 i 23 d’abril de 2023 a València

Per participar a la Olimpíada de Química de Catalunya cal descarregar i emplenar electrònicament el formulari d’inscripció i enviar-lo com a document word a la direcció de correu electrònic de l’Olimpíada de Química de Catalunya (olimpiacat@gmail.com) abans del 8 de febrer de 2023.

Olimpíada Química de Catalunya 2023