Destacats

Novetats, Activitats, Convocatòries

 • Filmoteca Terres de Lleida

  Fins al 28 de gener del 2019 / A Joseph Leo Mankiewicz se'l sol considerar com un dels millors directors de Hollywood de la segona meitat del segle XX i, al mateix temps, un dels rars cineastes d’aquell món capaç d’escriure uns diàlegs bons i estructurar correctament un relat.
 • Exposició V concurs de fotografia matemàtica FotoMath

  Fins al 15 de gener de 2019 / Vestíbul primer pis de l'Escola Politècnica Superior / Aquest certamen té com a objectiu fer palesa la presència d'aquesta ciència exacta en la vida quotidiana i animar a la recerca, la creativitat i la divulgació a través de la fotografia.


 • Exposició bibliogràfica: Pompeu Fabra, el Mestre

  Fins al 15 de Febrer de 2019 / L’exposició commemora la figura i l’obra de Pompeu Fabra, coincidint amb el 150è aniversari del naixement del Mestre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana normativa.


 • IV Concurs de Relats Curts

  Fins al 27 de febrer de 2019. Adreçat als estudiants matriculats en qualsevol dels Graus de la Facultat de Lletres inclosos els de mobilitat, així com als estudiants de 1r i 2n de batxillerat i de 3r i 4t de la ESO de la circumscripció de Lleida.
 • Exposició: La mort digna i il·lustrada

  Fins al 14 de febrer de 2019. L’Associació Dret a Morir Dignament (IDMD-Cata) ha convidat 30 artistes joves a il·lustrar la seva particular visió de la mort digna, amb l’objectiu és desmitificar el tabú de la mort.
 • "Presenta la teva tesi en 4 minuts"

  Inscripció de l'1 al 28 de febrer / El concurs planteja als participants el repte d’explicar la seva recerca de qualsevol disciplina científica en un temps màxim de 4 minuts, en un llenguatge senzill i comprensible per a un públic general.


 • Exposició: La Fundació de Dones Lliures a Rojava i Síria (WJAR)

  Fins al 15 de febrer de 2019. Exposició d'Azadi Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd sobre la revolució a Rojava (Kurdistan Occidental) i el paper principal que les dones han pres a les Unitats de Defensa del Poble i les Unitats de Defensa de les Dones (YPG i YPJ).